Astro-C40-TR
Teknoloji

Konsol Fiyatına Satılan PS4 Kolu Astro C40 TR

Oyun dünyasında ki oyuncuların hoşuna gidicek ama bir o kadar da cep yakacak olan Astro C40 tanıtıldı. Sağlam ekipmanları ile bilinen Astro, PS4 konsolları için lisanslı olarak yeni controller cihazı olan Astro C40’ı duyurdu. Windows 10 destekli de olarak çalışacak olan Astro C40, değişebilir analog ve D-pad modullerine programlanabilir tuşlara sahip bir analog.

Astro-C40-oyuncubur

Controller da ki L2-R2 butonlarının hassasiyetini bile ayarlayabildiğimiz Astro C40’ın, oyuncular için heyecan verici bir oyun zevkine ulaştırabileceğini söyleyebiliriz. Tabi bu özelliklerinin hepsinin bir bedeli olacak. Neredeyse konsol fiyatına satılacak olan Astro C40’ın ücretinin 200 dolar olarak belirlendiğini bildirebiliriz. Astro, controllerın yapımında profesyonel oyuncular ile çalışıldığını, en üst düzeyde oyun performansı almak isteyen oyuncuları sevindirecek son derece kaliteli bir ürün olduğunu belirtti.

 

<iframe width=”800″ height=”450″ src=”https://www.youtube.com/embed/i4IoRWSAuS0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

12 saatlik bir batarya ömrüne sahip olan ve oldukça şık bir tasarım ile dikkat çeken Astro C40’ın çantası da yanında hediye olarak gelecek. Daha önce Microsoft için de benzer bir ürün tasarlamış olan Astro, One Elite isimli modelini 150 dolardan satışa sunmuştu.

 

<script async src=”//pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js”></script>

<!– Yazı içi –>

<ins class=”adsbygoogle”

style=”display:inline-block;width:728px;height:90px”

data-ad-client=”ca-pub-5399463924495634″

data-ad-slot=”3937189559″></ins>

<script>

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

</script>

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir