Ozark 2. sezon
Sinema

Netflix’in Sevilen Dizisi Ozark’ın 2. Sezonu Yayınlandı !

Ozark, Netflix’in geniş bir izleyici kitlesine sahip olan dizilerinden birisi olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ki haberi ile izleyicilerini sevindiren Netflix, Ozark’ın 2. sezonunu yayınlamaya başladı. Laura Linney ve Jason Bateman ikilisi, uyuşturucu karteliyle para aklama işine karıştıktan sonra Ozarks’a taşınmasını anlatan evli çifti canlandırmakta.

ozark

İlk sezon için karışık tepkilere sebep olsa da ciddi bir hayran kitlesine sahip olan Ozark’ın hayran kitlelerinden biriside ünlü rapçi Drake. Geçen sene dizi hakkında “En sevdiğim programlardan birisi” açıklamasında bulunmuştu.

Ozark’ın 2. sezonu için izleyici kitlesi tarafından %92 beğeni oranı alması ilk sezondan daha çok sevildiğini göstermiş oluyor. İlk sezon bu oran %68 civarındaydı. Eleştirmenlerde izleyiciler ile aynı fikri paylaşıyorlar. İkinci sezonu ilkine göre gelişme olarak gören eleştirmenlerin beğenilme oranı ise %73 seviyesinde.

Ozark 2. sezona bakacak olursak, Bryde çifti kendini hala uyuşturucu karteli tehdidi altında hissederken şartların zorlaşmaya başladığını fark ediyorlar. Hayatta kalmak için ellerinden gelenin fazlasına ihtiyaçları var.

Ozark-2.-Sezon

Netflix’in kendi resmi sitesinde ikinci sezon açıklamasında; “Marty’nin yüzen kumarhane açma fikri; Darlene Snell’in planları, Ruth’un şartlı tahliyeyle bırakılan babası ve Kansas City’den bir gangster yüzünden karmaşık hâle gelir.” yazmakta, bakalım bizleri yeni sezonda neler bekliyor olacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir