Tesla-Model-3
Otomobil

Tesla Model 3, Alaska Performans Testi (Drift İçerir)

Her türlü yol koşullarına karşı üstün performans göstereceğini vaat eden tesla, bu koşullarının testini yapmak için zorlu hava şartları olan Alaska’da Tesla Model 3’ü teste tabi tuttu.

Son dönemin en medyatik araçlarından biri olan Tesla Model 3 gündemden hiç düşmeyen bir üne sahip olmuş oldu. Bunu kanıtlamaya devam eden Tesla Model 3 zorlu hava ve yol şartları olan Alaska’da kendini kanıtlamak için bir teste daha imza attı.

Tesla-3

Görüntülere bakılırsa vaatlerini boşa çıkarmayacak gibi duran Tesla Model 3, En zorlu arazi koşullarında bile Track Mode’u ile sürücüsüne mükemmel bir yardımcı pilot olacak gibi gözüküyor. Tesla fabrikalarında adaletsiz ve zorlu bir çalışma prensibi olduğu söylentisi ortada olsada, Elon Musk Tesla Model 3’ün başarısı ile birlikte kendisine yöneltilen suçlamaları unutturacağa benziyor.
Genel olarak “Elektrikli araçlar dayanıksızdır” ön yargısını kırmayı kendine motto edinen Tesla ekibi, bu kez çıtayı biraz daha yükselterek performans testini Alaska’ya taşıdı. Alaska’nın çetin hava şartlarında ve zorlu arazi koşullarında teste tabi tutulan Tesla Model 3, aldığı güncellemelerin ve geliştirmelerin ne kadar etkin olduğunu tüm dünyaya kanıtladı. İlgili Tweeti aşağıda bulabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir